Ateljén 2020

Ateljén är mötesplatsen där Alecta samlar en mångfald av människor och perspektiv för att tillsammans få tid att reflektera kring kommande utmaningar inom det svenska trygghetssystemet.

Den absoluta styrkan med Ateljén 2019 och 2018 var det fysiska mötet. Eftermiddagarnas workshops och samtalen i pauserna skapade många intressanta diskussioner och nya idéer och gjorde Ateljén till något speciellt. Eftersom det inte går att ses fysiskt i höst, har vi beslutat oss för att genomföra Ateljén på ett nytt sätt 2020 och början av 2021.

Istället för att träffas under en hel dag har vi spelat in samtal med ett antal spännande människor, både internationella och svenska. Bland de svenska finns Heléne Barnekow, vd för Microsoft Sverige, Tomas Flodén, kapitalförvaltningschef på AMF och Hanna Finmo, biträdande samhällspolitisk chef på TCO. Amin Rajan, Nick Robins och David Wood har bidragit med en internationell utblick. Programmen leds av Staffan Ström och Carina Silberg från Alecta.​

Vi kommer under de kommande månaderna att publicera tre program, och hoppas såklart att du vill titta. Det första var med Heléne Barnekow från Microsoft Sverige och nu kan du även titta på programmet med Thomas Flodén från AMF.

25 feb 2021

Program 3 med Hanna Finmo

Biträdande samhällspolitiskt chef på TCO

Se filmen

12 jan 2021

Program 2 med Thomas Flodén

Kapitalförvaltningschef på AMF

Se filmen

8 dec 2020

Program 1 med Helene Barnekow

Vd för Microsoft Sverige

Se filmen

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice