Marie Anros

Marie Anros, Kundservicemedarbetare och Product Owner, Kund.

Berätta lite om dina arbetsuppgifter.
— Som produktägare planerar och prioriterar jag det kommande arbetet som teamet ska göra. Som kundservicemedarbetare svarar jag på försäkringsfrågor från våra kunder (arbetsgivare och ombud) på telefon och i mejl. Som extern utbildare håller jag utbildning om ITP för våra ombudskunder.

Vad gör dig glad och motiverad på jobbet? 
— Det bästa med mitt jobb är blandningen av arbets­uppgifter och att jag lär mig något nytt varje dag. Jag älskar kluriga försäkringsfrågor, där jag får leta svar och prata med duktiga kollegor för att reda ut frågan. När jag har förklarat för kunden och hen är nöjd - då är jag också det. För att i nästa stund ta beslut och kravställa hur det ska se ut i vårt internetkontor. Blandningen av arbetsuppgifter är det som motiverar mig.

"Jag älskar kluriga försäkringsfrågor, där jag får leta svar och prata med duktiga kollegor för att reda ut frågan."

Vad är spännande? 
— Mest spännande med mitt jobb är att aldrig veta vilken fråga som kunden ställer. En dag ser aldrig ut som den andra. Den största utmaningen är att hela tiden växla spår, ena stunden är det kundfrågor och i nästa stund kan det handla om att lösa problem i någon internet­kontors­tjänst.

Vad gillar du mest med dina arbetskamrater?
— Jag har lyckan att arbeta både i en grupp och i ett team. Jag gillar att alla är så omtänksamma, positiva och hjälpsamma. Det finns en otrolig kunskap och engagemang i båda grupperna och att få umgås med alla dessa härliga personer är det som jag gillar mest.

Vad gör du helst när du inte jobbar?
— Lyckan är att vara på en ö, solen skiner och havet glittrar och jag har en fantastiskt bra bok att läsa. Så bra att jag försvinner in i den och vill att den aldrig ska ta slut.

Hur beskriver du din arbetsplats för andra?
— Det bästa med Alecta är att arbeta med något som gör livet tryggare och bättre för många. Gemenskapen, att det är så prestigelöst och att alla hjälps åt för att göra det bra för kunderna. Det är det som jag förmedlar till mina vänner.

Berätta kort om dig själv och prylen du valde att ta med till fotograferingen.
— När jag började på Alecta räknade jag på försäkringar, det var hårdvaluta att ha en miniräknare med två minnen. Fortfarande är det bästa att få räkna på försäkringarna. När jag är ledig så bygger vi på vårt hus och min uppgift är att kapa alla brädorna. Då är vinkelhaken ett annat bra verktyg.

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice