Maria Kallin

Maria Kallin, HR-assistent, HR, Service och Inköp.

Beskriv vad du gör en vanlig dag. 
— Jag är behjälplig till HR chefen, HR konsulterna och löneansvarig. Skriver anställningsavtal, bekräftelser när någon slutar eller får en ny tjänst. Håller i avgångssamtal. Konterar fakturor. Friskvårdsansvarig. Medlem i Alectas Krisledning. 

Vad gör dig glad och motiverad på jobbet? 
— Tycker om att ge god service till kollegor, chefer och medarbetare i stort som smått. Det är roligt att gå till jobbet!

Vad gillar du mest med din grupp?
— Det känns toppen att få arbeta tillsammans med ett gäng kloka, roliga och härliga personer.

"Jag cyklar året om. Det är en frihet att inte behöva passa bussen och tunnelbanan."

Vad gör du helst när du inte jobbar?
— Jag gillar livet på golfbanan på sommaren eller i slalombacken och längdspåret på vintern tillsammans med min familj och vänner.

Vad är det bästa med Alecta?
— Känns härligt att arbeta på ett företag som gör skillnad, med en viktig funktion i samhället. Det är en stor förmån att ha tjänstepension och som jag tror och hoppas att de unga som söker jobb också förstår. Tjänstepensionen innehåller viktig ersättning vid sjukdom, efterlevandepension och ålderspension när man blir pensionär.

Berätta kort om dig själv och prylen du valde att ta med till fotograferingen.
— Jag brukar cykla året om till kontoret därav cykelhjälmen. Det är en frihet att inte behöva passa bussen och tunnelbanan och så är det en härlig vardagsmotion.

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice