Dev @A Program – talangprogram tillsammans med AMF och AFA

Dev @A Program är gemensamt talangprogram från Alecta, Afa Försäkring och AMF tillsammans med Nexer Tech Talent.

Om Dev @A Program

Programmet sträcker sig över nio månader, med start i augusti 2022. Programmet innebär att du kombinerar arbete och utbildning. Programmet erbjuder dig en bra start på karriären samtidigt som du får bidra till samhällsnytta, hållbarhet och får ett unikt nätverk. Du får stora möjligheter att utvecklas, påverka och kunna göra ännu mer nytta för bolagens kunder. 

Om Alecta, Afa Försäkring och AMF

Alecta, Afa Försäkring och AMF är en del av det svenska trygghetssystemet och betyder mycket för miljoner människor. Vi är alla tre så kallade partsbolag och ägs antingen av fack och arbetsgivare gemensamt eller direkt av kunderna. Vi förvaltar kollektivavtalade försäkringar som omfattar tjänstepension, samt skydd och ersättning vid arbetsskada, sjukdom, dödsfall och föräldraledighet. Tillsammans ser vi till att över 2000 miljarder kronor växer på bästa sätt åt våra kunder. 

Hos oss är IT helt centralt för våra verksamheter. För att utvecklas och trygga framtiden för miljontals kunder behöver vi engagerade och kompetenta medarbetare. Det är ett av huvudskälen till att vi nu startar ett gemensamt talangprogram.

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice