Dev @A Program – talangprogram för dig som tar examen till sommaren

Tar du examen inom IT till sommaren och vill starta din karriär som utvecklare? Är du nyfiken, har höga ambitioner och framåtanda inom ditt område? Då kanske du är rätt person för vårt nya talangprogram!

Dev @A Program är gemensamt talangprogram från Alecta, Afa Försäkring och AMF tillsammans med Nexer Tech Talent.

Ta chansen och sök till Dev @A Program där du som nyexaminerad får både onboarding och handledning för att rivstarta din karriär. Efter framgångsrikt avslutat program kommer du att erbjudas anställning hos det bolag där du haft din tjänst under programmets gång. 

Om Dev @A Program

Programmet sträcker sig över nio månader, med start i augusti 2022. Programmet innebär att du kombinerar arbete och utbildning. Programmet erbjuder dig en bra start på karriären samtidigt som du får bidra till samhällsnytta, hållbarhet och får ett unikt nätverk. Du får stora möjligheter att utvecklas, påverka och kunna göra ännu mer nytta för bolagens kunder. 

I programmet finns olika roller att söka till, på Alecta handlar det om två roller som fullstackutvecklare.

Om Alecta, Afa Försäkring och AMF

Alecta, Afa Försäkring och AMF är en del av det svenska trygghetssystemet och betyder mycket för miljoner människor. Vi är alla tre så kallade partsbolag och ägs antingen av fack och arbetsgivare gemensamt eller direkt av kunderna. Vi förvaltar kollektivavtalade försäkringar som omfattar tjänstepension, samt skydd och ersättning vid arbetsskada, sjukdom, dödsfall och föräldraledighet. Tillsammans ser vi till att över 2000 miljarder kronor växer på bästa sätt åt våra kunder. 

Hos oss är IT helt centralt för våra verksamheter. För att utvecklas och trygga framtiden för miljontals kunder behöver vi engagerade och kompetenta medarbetare. Det är ett av huvudskälen till att vi nu startar ett gemensamt talangprogram.

Skicka in din ansökan

Läs mer och ansök till Dev @A Program hos Nexer Tech Talent!

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice