Tidigare program

Alecta genomför olika traineeprogram för att attrahera duktiga talanger, främst till Alectas IT-avdelning. Målet är att erbjuda dig som är nyexamin­erad en bra start hos oss och i arbetslivet och se till att vi får in skickliga kollegor för framtiden.

De senaste åren har vi genomfört Alecta Accelerate i egen regi och Dev@A Program tillsammans med AMF, Afa och Nexer. För närvarande finns inget traineeprogram - som är öppet att ansöka till. 

Dev@AProgram 

Dev @A Program är ett gemensamt talangprogram från Alecta, Afa Försäkring och AMF tillsammans med Nexer Tech Talent som genomförs under hösten 2022 och våren 2023. 

Programmet innebär att du kombinerar arbete och utbildning. Det ger dig en bra start på karriären samtidigt som du får bidra till samhäll­snytta, hållbarhet och får ett unikt nätverk. Du får stora möjligheter att utvecklas, påverka och kunna göra ännu mer nytta för bolagens kunder.

Läs mer

Pressmeddelande Nexer

Alecta Accelerate

I början av 2021 startade traineeprogrammet Alecta Accelerate. Här kan du läsa en intervju med Mats Redemo som är chef för analys och skadereglering på Alectas IT-avdelning och som tillsammans med en kollega var ansvarig för genomförandet av programmet.

Läs mer

Alecta har gett mig precis de utmaningar jag önskat
Alecta Accelerate gav energi till hela Alecta

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice