Kim Wallin

Kim Wallin, Försäkringshandläggare privat, Kund.

Beskriv vad du gör en vanlig dag på jobbet. 
— Varje morgon inleds med ett kortare morgonmöte där vi på gruppen stämmer av dagsläget och uppdaterar oss om relevanta nyheter. Därefter är det dags att ta hand om och hjälpa våra privatkunder på telefon och i mejl med alla tänkbara frågor kring deras tjänstepension och försöka ge dem bästa tänkbara service så att de känner sig väl omhändertagna, trygga och nöjda hos oss.

Vad gör dig glad eller motiverad på jobbet? 
— Jag blir glad när kunden ger spontan och positiv återkoppling i ett ärende eller i ett telefonsamtal. Jag får en extra kick när jag lyckas vända en från början missnöjd kund till att bli en nöjd kund. Jag blir också glad och stolt när det kommer positiva nyheter kring något mål som Alecta uppnått eller där vi får positiv uppmärksamhet.

Vad är spännande med ditt jobb?
— Varje dag dyker det upp nya frågor som ska lösas på ett eller annat sätt. Det är en värld och en bransch i snabb förändring vilket gör att jag hela tiden behöver blicka framåt och hålla mig ajour och bredda min kunskap. Det ger mig också stimulans.

” Teamet försöker alltid hitta kreativa lösningar på allt."

Vad gillar du mest med dina arbetskamrater?
— Vi ställer upp för varandra i alla lägen och med kunden i fokus. Vi hjälps åt och löser eventuella problem och dessutom med en positiv inställning och med glimten i ögat. Teamet försöker alltid hitta kreativa lösningar på allt.

Vad gör du helst när du inte jobbar?
— Då umgås jag gärna med min familj och med släkt och vänner. Jag trivs att vara ute mycket bland djur och natur. Jag är mycket idrotts­intresserad med särskilt fokus på fotboll och jag är en trogen och inbiten Bajare (Hammarbyare) sedan barnsben.

Vad är det bästa med Alecta?
— Det är den speciella Alecta-andan, och den gemenskap som jag upplever finns. Vi försöker lösa arbetsuppgifter tillsammans mellan de olika avdelningarna och samtidigt dela med oss av våra olika kunskaper och erfarenheter.

Berätta kort om dig och prylen du valde att ta med till fotograferingen.
— Det kändes självklart och naturligt att ta med något som symboliserar min passion och min stora kärlek till klubben i mitt hjärta: Bajen muggen - min ständiga följeslagare!

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice