Alecta Advance IT

Ta nästa steg i din karriär med hjälp av Alecta Advance IT, vårt onboarding- och utbildningsprogram på fem månader. Det finns åtta platser och alla som börjar programmet anställs från start på Alectas IT-avdelning. Alecta Advance IT 2024 är nu färdigrekryterat och startar den 2 september 2024. Vi återkommer med mer information.

I år söker vi:

 • Seniora systemutvecklare.
 • Seniora mjukvaruarkitekter.
 • Kravanlytiker.

4 anledningar att ansöka till Alecta Advance IT

 1. Lär känna din nya arbetsgivare ordentligt.
  Du får en ordentlig onboarding och chans att lära känna Alecta på djupet.
 2. Du börjar samtidigt med sju andra personer.
  Ibland kan det vara utmanande att börja på en ny arbetsplats. När du går Alecta Advance IT kommer du börja samtidigt som sju andra personer och ni kommer spendera mycket tid tillsammans. Utöver det kommer du ha en mentor som ger dig stöd både under och efter programmet. Du blir också en del av ett agilt utvecklingsteam.
 3. Du får både fördjupa och bredda din kompetens.
  Programmet är uppdelat i ett gemensamt block för alla deltagare där du bland annat kommer ta del av utbildning i agilt arbetssätt, krav, analys, design, IT-arkitektur, systemlösningar samt försäkringskunskap. Utöver det kommer du få ta del av innehåll som är kopplat just till din roll och den kompetens som du behöver för att bidra till ditt team.
 4. Var med och utveckla vårt försäkringssystem.
  Du kommer få arbeta med ett av världens mest effektiva försäkringssystem och hur det ska utvecklas framåt. Låter det spännande och som något för dig? Kul – vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer

​Kort intervju med Teddy Ehrling, en av deltagarna i Alecta Advance IT 2023.

 

 

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice