Emelie Ekstrand

Emelie Ekstrand, Product Owner, Efterlevandepension, Kund.

Beskriv vad du gör en vanlig dag. Berätta lite om dina arbetsuppgifter.
— Som Product Owner ansvarar jag bland annat för vårt teams backlog och prioriterar den så vi levererar så mycket värde som möjligt. Jag fungerar som en brygga mellan verksamheten och teamet. Jag jobbar även med att kravställa förbättringar och att acceptanstesta det vi ska leverera.  

Vad gör dig glad och motiverad på jobbet? När är du nöjd med det du gjort? 
— Jag tycker om att få vara en del av ett team och att jobba med utveckling. Jag älskar när det brinner till lite och när vi tillsammans i teamet gör det där lilla extra för att få saker i mål. Speciellt när vi ser att det vi levererat gör stor nytta!

 

"Jag älskar när det brinner till lite och vi tillsammans i teamet gör det lilla extra för att få saker i mål."

Vad är spännande? Vilka är just dina utmaningar i jobbet?
— Rollen som Product Owner är relativt ny för mig. Så min största utmaning just nu att komma in en ny roll vilket är spännande.

Vad gillar du mest med ditt team/dina arbetskamrater/din grupp?
— Det jag gillar mest med mitt team är stämningen. Alla är engagerade, vi har en bra ton till varandra och vi skrattar mycket. Vi jobbar bra tillsammans och firar när vi gjort någonting bra och peppar och hjälper varandra när vi stöter på problem. Alla är med och bidrar.

 Vad gör du helst när du inte jobbar?
— När jag inte jobbar så umgås jag helst med min familj och mina vänner. Lagar gärna god mat och sätter på musik som jag och barnen dansar till. Jag tycker också om att vara ute och promenera, titta på en bra serie eller läsa deckare.  

Vad är det bästa med Alecta? Hur beskriver du din arbetsplats för andra?
— Alecta är en stabil och trygg arbetsgivare som strävar efter att leverera kundnytta. Alecta tar hand om sina kunder och anställda och strävar efter ständig förbättring.

Berätta kort om dig själv och prylen du valde att ta med till fotograferingen.
— Jag tog med mig en penna och ett block eftersom jag älskar att skriva to-do lists och kom ihåg-lappar, både på och utanför arbetet. Jag skriver så många att jag nästan drunknar i dem, haha. Det är ett bra hjälpmedel för att slippa ha allt i huvudet.

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice