Soung-Do Kang

Soung-Do Kang, Art Director, Kommunikation.

Berätta lite om dina arbetsuppgifter.
— Jag jobbar som AD på Alecta, det innebär att jag ser till så att Alectas varu­märke och grafiska identitet ser enhetlig ut i alla kanaler och samman­hang, både externt som internt. En vanlig dag på jobbet? Det kan vara allt från att jobba med en bild som ska vara på intranätet till att ta fram ett koncept och design för ett rapportsläpp eller en ny logotyp för ett externt event.­

Vad gör dig glad och motiverad på jobbet? 
— Det är den stora variationen av arbetsuppgifter som motiverar mig och att långsiktigt få vara med och utveckla ett varumärke som funnits i över 100 år. Jag blir extra nöjd när jag har varit med och underlättat våra kunders vardag med en ny tjänst eller hjälpt våra kunder att förstå hur deras tjänstepension fungerar. 

"Variationen av arbetsuppgifter motiverar mig och att få vara med och utveckla ett varumärke som funnits i över 100 år."

Vad gillar du mest med din grupp?
— Vi bryr oss om varandra och vuxit oss starkare som grupp. Vi har en skön avslappnad stämning och har roligt ihop!

Vad gör du helst när du inte jobbar?
— Jag tycker om att resa och uppleva nya platser och kulturer. Eller bara åka ut på en picnic och umgås med min familj, gillar också att fotografera och att spela tennis. Det är så jag laddar batterierna.

Vad är det bästa med Alecta?
— Alecta är den arbetsgivare jag har varit längst hos, över 8 år nu, vilket säger en hel del. Och jag har jobbat på många arbetsplatser genom åren. Det finns en om­tanke och genuint varm kultur på Alecta som jag gillar, vi är som ett stort team som hjälper och stöttar varandra mot ett gemensamt mål - det bästa för våra kunder.

Berätta kort om dig själv och prylen du valde att ta med till fotograferingen.
— Jag är en glad kille som gillar design och spelar gärna tennis när jag får tillfälle. Jag tycker det roligt att spela men jag är väl ingen Rafael Nadal direkt haha.

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice