Annika Gustafsson

Annika Gustafsson, Gruppchef, Service och support.

Berätta lite om dina arbetsuppgifter.
— Jag arbetar i receptionen och växeln samt med olika inköp och avtals­hantering. 

Vad gör dig glad och motiverad på jobbet? 
— För mig har alltid receptionistarbetet varit spännande då ingen dag är den andra lik. Alla möten med olika människor är så roligt men kan även vara lite utmanande ibland. Det är extra tillfredställande om en mindre nöjd kund kommer in och jag lyckas med att få kunden nöjd och glad när den lämnar oss. 

Vad gillar du mest med dina arbetskamrater?
—Vi är en väldigt sammansvetsad grupp som arbetat länge ihop. Det jag gillar är att vi har trevligt och roligt ihop, mycket skratt! Det är liksom okomplicerat.

"Det är extra tillfredställande om en mindre nöjd kund kommer in och jag lyckas med att få kunden nöjd och glad när den lämnar oss.”

Vad gör du helst när du inte jobbar?
— På min fritid så tycker jag om att vara vid vår kolonistuga. Annars går jag ofta och gärna på teater och konserter. Umgås med familj och vänner. Tycker även om Scrapbooking (tillverka egna kort.)                  

Vad är det bästa med Alecta?
— Det bästa med Alecta är tryggheten och att jag har roligt på min arbetsplats. Vi är så många härliga människor som arbetar här och det skapar en härlig stämning på företaget. Det är saker som jag värderar högt och uppskattar hos oss på Alecta.

Berätta kort om dig själv och prylen du valde att ta med till fotograferingen.
— Jag är 50 år och sambo med Anders sedan 32 år tillbaka och vi har två vuxna döttrar tillsammans. Älskar att umgås med människor, gå på teater och konserter, dansa.

—Tog med mig en bukett Rhododendron från min koloniträdgård som min personliga sak vilket speglar mitt stora intresse för blommor. Skulle aldrig klara mig utan alla vackra blommor, blommor gör mig lycklig!

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice