Tre steg för att dina anställda ska få koll på sin tjänstepension

Tjänstepensionen är en av de viktigaste förmånerna för dina anställda. Det är också en av de mest okända. Låt oss tillsammans ändra på det. Passa på att informera dina anställda om tjänstepensionen på Tjänstepensionens dag den 27 september!

Varje månad sätter arbetsgivare i Sverige in mycket pengar till de anställdas tjänstepensioner. Pengar som de anställda ofta inte vet om. På Tjänstepensionens dag är ett gyllene tillfälle att berätta för dina anställda om allt bra som ingår i deras tjänstepension.

Titta lite extra på faktabladet "Tre enkla val" (under "ITP på tre minuter"). Där lyfter vi fram tre val som är enkla men viktiga att fundera över.

Information på engelska

Har du anställda som vill ha information på engelska? Faktabladen ovan finns även på engelska, och mer information på engelska hittar du här.

Läs mer

Information om tjänstepension - på engelska

Information i dina egna kanaler

På tjänstepensionensdag.se hittar du information som du kan använda i era egna kanaler. Det finns artiklar som du kan lägga ut på intranätet och mejltexter du kan använda i utskick till de anställda.

Läs mer

Till tjänstepensionensdag.se

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice