Alectas internetkontor

Två rapporter som ger dig överblick över kostnaderna för ITP 2

Snart är det nytt år och premierna för ITP räknas om. Med våra två rapporter - Premie per anställd och Premieprognos ITP 2 - får du en bra bild av alla premier för ITP 2 till nytta i budgetarbetet!

Premie per anställd - få koll på aktuella premier för hela företaget

Rapporten Premie per anställd visar inte bara de nuvarande premierna för ITP 2 för varje anställd. Den visar också eventuell premiereduktion eller annat avdrag som görs på den anställdes premie.

Jämför nya och gamla premier

Eftersom det inte går att backa tidpunkten i rapporten är ett tips att du tar ut en rapport redan i december - och sparar den.

I januari tar du ut en ny rapport och jämför med rapporten från december. Då ser du enkelt hur premierna förändras efter årsskiftet.

Premieprognos ITP 2 - gör en egen uppskattning av de totala kostnaderna nästa år

Om du redan nu funderar över kostnaderna för ITP 2 nästa år, kan du på ett enkelt sätt få en uppskattning med den här rapporten.

När du beställer rapporten fyller du i dina egna antaganden om de anställdas löneökningar. Du kan välja löneökningar för olika åldersgrupper och olika tidpunkter.

Prognosen ger dig sedan premierna för ITP 2, beräknad premie för ITPK och frilagd premie. Du ser även hur premierna förändras vid lönerevisioner och hur premierna påverkas av fribrevsuppräkning, basbeloppsändring och eventuell premiereduktion.

LÄS MER

Så skaffar du internetkontoret
Tjänster i internetkontoret

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice