Nytt internetkontor för företag och ombud

Nedräkningen har börjat!

Nu är det bara ett par dagar kvar till den 21 januari då vi lanserar vårt nya internetkontor. Det känns riktigt roligt att äntligen få visa upp vad vi arbetat med det senaste året.

Du som är van att använda internetkontoret kommer att känna igen dig även om allt har fått ett nytt och mer modernt utseende. Du kan beställa samma rapporter som tidigare, men vi har gjort beställningen enklare. Vi har helt enkelt koncentrerat oss på att göra ditt besök lättnavigerat och smidigt i allt från att beställa en rapport till att registrera en ny användare.

Här är några av nyheterna

  • En översikt med nyckeltal för just ditt företag.
  • Navigering som gör det enklare att hitta rätt tjänst för rätt ändamål.
  • Lättare att beställa och ta fram beställda rapporter.
  • Ännu bättre ”Sök försäkrad” med kronologisk händelselogg.
  • Mobil, surfplatta eller dator - du ser allt lika bra oavsett vad du använder.

Den 21 januari är vi glada att få öppna Alectas nya internetkontor för företag och ombud. Du behöver inte göra något speciellt, det är bara att logga in och känna dig välkommen!Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice