God Jul och Gott Nytt År!

2019-12-20 Vi på Alecta vill passa på och tacka för Ert förtroende under det gångna året samt önska alla kunder en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

2019 har varit ett händelserikt, intensivt och framgångsrikt år. Alectas är ett ömsesidigt bolag, som ägs av alla kunder tillsammans, och vårt uppdrag är att se till att vi varje dag levererar nytta och värde till Er. Vi är väldigt stolta och glada för den kundnytta vi skapat under året. Låt oss få ge Er ett axplock från 2019.

 • Vi fick i år pris för Europas bästa tjänstepensionserbjudande i hård konkurrens med drygt 400 andra europeiska pensionsbolag.
 • Produkten Alecta Optimal Pension har hittills år, per den 19 december, avkastat drygt 14,5 procent. En avkastning som vi levererar till branschens lägsta avgift.
 • Vår låga avgift möjliggörs bl a av vår kostnadseffektivitet. Vi har i år fortsatt arbeta fokuserat med att säkra låga kostnader. Vi förstår vikten av kostnaderna när det gäller pensionssparande under långa tidsperioder.
 • Vi har under året fortsatt arbetet med säkerställa att alla kunder som är i kontakt med oss blir nöjda. Våra mätningar under året visar en fortsatt positiv utveckling från en redan hög kundnöjdhetsnivå, både vad gäller privat- och företagskunder.
 • Tillsammans med ett antal större pensionsbolag och försäkringsföretag står Alecta bakom ett investerarinitiativ som lanserades i samband med FNs klimatmöte – Net-Zero Asset Owner Alliance (AOA). Den gemensamma målsättningen är investeringsportföljer som är klimatneutrala 2050.

  Vi ser fram emot att under nästa år få fortsätta vårt kontinuerliga arbete med att leverera trygghet och kundnytta till er i form av god avkastning genom ansvarsfulla investeringar, låga avgifter genom fokus på kostnadseffektivitet och hög kundnöjdhet genom att säkerställa att vi hela tiden god kundservice och högt förtroende. Vi ska vara det bästa tjänstepensionsbolaget för Er.


  Med vänlig hälsning


  Magnus Billing            Katarina Thorslund
  Vd                                  Vice Vd, Chef Kund

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice