Den 27 september firar vi Tjänstepensionens dag

2023-06-12 Den 27 september varje år firar vi Tjänstepensionens dag. Det gör vi för at vi vill skapa lite extra uppmärksamhet kring din kanske viktigaste löneförmån tjänstepensionen. Det är också en av de mer okända löneförmånerna vi har.

Så varför inte fira Tjänstepensionens dag genom att skaffa dig lite mer koll på din tjänstepension.

För att titta på din tjänstepension här hos oss på Alecta loggar du in på Mina sidor.

Här hittar du uppgifter om din egen pension och får en tydlig översikt över hela innehållet i ditt tjänstepensionspaket. Du ser också dina aktuella pensionsbelopp och ersättningar och kan räkna, skjuta upp och ta ut din pension.

Digital guide ger hjälp på vägen

Vi har byggt om Mina sidor och en av våra nyheter är vår digitala guide som du möter i tjänsterna "Räkna på din pension, Ta ut din pension, Skjut upp din pension". Guiden ger dig lite tips och hjälp på vägen. Vi hoppas du ska gilla och ha nytta av innehållet på nya Mina sidor.

Minpension.se ger dig överblick över hela din pension

För att få överblick över hela din pension är det bäst att gå till MinPension.se. Där får du en bild över hela din pension och kan räkna på olika scenarion för hur framtida pension kan se ut.

Logga in på Minpension.se

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice