Alla tjänster i internetkontoret

Kanske funderar du på vad premien för ITP 2 blir när en anställd får en löneförhöjning? Eller behöver du en sammanfattning över samtliga  ITP 2-premier  för hela företaget? Svaren hittar du i internetkontoret.

I det nya internetkontoret kan både våra företags- och ombudskunder bland annat hämta uppgifter om de anställdas ITP-försäkringar, göra kostnads­beräkningar, ta fram prognoser, administrera behörigheter, beställa sammanställningar som ger överblick över företagets sjukanmälda etc. 

15 olika rapporter

Vi har hela 15 olika rapporter som du kan beställa. För att hjälpa dig att välja rätt rapport för rätt ändamål, har vi tagit fram exempel på hur en rapport kan se ut och vad den innehåller för uppgifter.

Tips! Se hela årets premier och förmåner

En del tjänster visar premier och förmåner för aktuell månad, det vill säga den månaden vi är i just nu. Om du behöver uppgifterna för hela året är ett tips att beställa en rapport varje månad, för att sedan själv summera vid årets slut. Tjänsten vi tänker på här är Premie per anställd.

Läs mer

Tjänsterna i internetkontoret
Skaffa internetkontoret
Om behörigheter

 

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice