Vad kostar en anställd med ITP 2?

Här får du en uppskattning av vad den totala kostnaden för ITP 2 kan bli när du anställer en ny medarbetare utifrån de uppgifter om ålder och lön som du själv fyller i.

Kostnaden för ITP 2 påverkas av ålder, tidigare intjänad tjänstepension och vilken lön personen har haft och kommer att få. Du får fyra olika förslag och du bestämmer själv vilket som bäst stämmer in på personen. Förslagen utgår från att personen har ITP 2 idag.

I kostnaden har vi tagit med premier för ITP 2 Ålderspension, ITP 2 Sjukpension, eventuell ITP 2 Familjepension samt ITPK.

Vi har även tagit hänsyn till aktuella premiereduktioner.

Läs mer

Premier som ingår i ITP 2

Uppskattad månadskostnad för ITP 2

Född 1978 eller tidigare
Tyvärr kan vi inte visa någon information. Vänligen kontakta vår kundservice.
Den sökande är född 1979 eller senare och kan inte ha ITP 2.
Den sökande har mindre än 3 år (36 månader) kvar till sin 65-årsdag. Det betyder att den sökande eventuellt inte kan tjäna in pension i ITP 2. Har du några frågor, är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-441 62 00.
Den sökande har fyllt 65 år och kan därför inte tjäna in mer pension i ITP 2. Har du några frågor, är du välkommen att kontakta oss.

Du har angett en lön som ligger över maxlönen för ITP 2, 182 705. Beräkningen är därför baserad på maxlönen.

En mer exakt beräkning får du i internetkontoret., i tjänsten Rekrytering eller Löneändring.

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice