Alecta storsatsar på fastigheter

De kommande fem åren planerar Alecta att expandera ordentligt på fastighetssidan. Vi bygger nu ett långsiktigt och framtidsorienterat fastighetsbolag, Alecta Fastigheter.

Alecta Fastigheter ska växa och bygga värde, både för Alectas pensionssparare och kunderna till själva fastighetsbolagetRedan från start blir det ett av Sveriges största fastighetsbolag, som dessutom ska fortsätta att växa.  

Långsiktig, hållbar utveckling av städer och platser

Alecta Fastigheters huvudmarknad är Sverige där vi skapar kluster av fastigheter med bland annat kontor, samhällsfastigheter, handel och hotell. Vi vill förändra livet till det bättre för människor och företag i våra städer och på våra platser.  För att lyckas med detta kommer vi att arbeta digitalt, hållbart i alla led och alltid med fokus på människan i livets alla skeden, nu och i flera generationer framåt.

Dagens innehav med fastigheter värda 45 miljarder ska dubbleras på fem till sju års sikt. 

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice