Ägarstyrningsrapport 2018

2018-12-11 Alecta brukar i folkmun kallas för pensionsjätte, och i affärsmedia sorteras vi in under epitetet institution. Vårt främsta samhällsansvar är att bidra till ett hållbart pensionssystem. Det gör vi genom att säkerställa att vi levererar bra pensioner, att vi fortsätter vara ett stabilt bolag och att vi gör ansvarsfulla investeringar.

Det är lätt att vara stolt över vad Alecta erbjuder, och det är lätt att vara stolt över hur vi agerar som ägare. Jag är därför glad att du är intresserad av vår ägar­styrnings­rapport som du kan läsa i sin helhet nedan.

I rapporten får du en inblick i hur vi agerar bland annat i hållbarhets­frågor. Vi bjuder på konkreta exempel från vår verksamhet, och berättar om trender och initiativ.

Trevlig läsning,
Magnus Billing, Vd

Läs mer

Ägarstyrningsrapport 2018

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice