Därför ska du välja Alecta Optimal Pension

Om du funderar på vilket bolag och vilken produkt som passar just dig, får du här en sammanfattning av de fem viktigaste anledningarna till varför Alecta Optimal Pension är ett gott val för dig med ITP 1 eller ITPK.

tank-pa-annat2.svgEn bra pension utan krångel

Ägna din tid åt annat än att hålla reda på aktiekurser, räntelägen, valutakurser och konjunkturer. Våra professionella kapital­för­valt­are investerar pengarna åt dig.

investeringar (1).svg

Många möjligheter till bra avkastning

Att Alecta Optimal Pension är en traditionell försäkring innebär att vi kan investera i sådant som fonder inte kommer åt. I skog, infrastruktur, företagskrediter och onoterade aktier till exempel.

bast-i-3.svg

Ett riktigt starkt track record

Alecta har haft den högsta historiska avkastningen över 5, 10 och 15 år bland de bolag som erbjuder traditionell försäkring inom ITP. 

Mycket pension för pengarna

Avgiften för Alecta Optimal Pension inom ITP är bara 0,05 % och med vårt avgiftstak betalar du aldrig mer än 40 kr i måna­den. En lägre avgift betyder mer pension till dig.

dampning-kuddar (1).svgTrygg även i tuffa tider

Hos oss har du alltid en pengarna tillbaka-garanti. Dessutom ser vår variabla prognosränta och vår dämpningsregel till att du alltid landar mjukt även när börsen går dåligt.


Läs mer

Alltid låga avgifter

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice