Välkommen till nya alecta.se!

Idag den 12 juni lanserar vi vår nya webb med nytt innehåll, ny navigering och ny design!

Vår nya webbplats är responsiv och visar sig lika bra på en dator, surfplatta eller i en mobil. Menyer, bilder, text och allt innehåll anpassar sig efter vad du använder.

De tre medarbetarna som du ser på startsidan arbetar alla i vardagen med att hjälpa dig som kund. När du klickar på fotografierna kommer du till en ”Guide” där du får en introduktion till ämnet och en kort sammanfattning av det viktigaste. Vill du läsa mer, går du vidare till ”Fördjupningssidorna” i menyn. Och som du ser har vi också låtit vår illustratör Emily Ryan hjälpa oss med lite färg och form. Vi hoppas att du ska gilla illustrationerna – det gör vi!

Annars finner du ungefär samma innehåll som tidigare – men vi hoppas att du ska uppleva det som lite enklare, mer modernt och framförallt att du snabbt hittar det du söker.

Välkommen hit!

PS Vill du tycka till om nya alecta.se - gör det gärna här nedan!

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice