Välkommen - nu öppnar vi våra nya Mina sidor!

Vi har byggt om och nu öppnar vi våra nya Mina sidor för dig som är kund i Alecta. Här hittar du uppgifter om din egen pension och får en tydlig översikt över hela innehållet i ditt tjänstepensionspaket.

För de flesta räcker översikten, men vill du veta ännu mer om dina försäkringar är det enkelt att gå vidare och titta på detaljerna. Du ser också dina aktuella pensionsbelopp och ersättningar och kan räkna, skjuta upp och ta ut din pension. 

En integrerad webbplats

En nyhet är att vi har gjort det smidigare att gå mellan personliga uppgifter på Mina sidor och den allmänna informationen. När du har loggat in med din e-legitimation är det som vanligt bara du som kan se dina egna uppgifter men samtidigt har du tillgång till all information och navigering på de publika delarna av alecta.se. Det lilla hänglåset i menyn hjälper dig att se om du om är inloggad eller inte.   

Digital guide ger hjälp på vägen 

En annan nyhet är vår digitala guide som du möter i tjänsterna "Räkna på din pension, Ta ut din pension, Skjut upp din pension". Guiden ger dig lite tips och hjälp på vägen. Vi hoppas du ska gilla och ha nytta av innehållet på nya Mina sidor.

Välkommen!


Logga in-knapp

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice