Nu kan du se ditt årsbesked på Mina sidor

Nu kan du hämta ditt årsbesked och din kontrolluppgift på Mina sidor. I årsbeskedet får du uppgifter om dina utbetalningar för 2023.

Vi sparar ditt årsbesked och din kontrolluppgift digitalt på Mina sidor för att bli så miljövänliga och effektiva som möjligt. Logga gärna in på Mina sidor och registrera din mejladress för att få en avisering.

Här kommer du direkt till ditt årsbesked

För att göra det enklare för dig som kund så ser du hela ditt årsbesked direkt när du har loggat in. Du kan sedan gå vidare till Mina sidor och läsa om din pension.
Logga in och se ditt årsbesked direkt

Har du tidigare bett om att få årsbrevet på papper gäller det fortfarande. Om du hellre vill ha dina årsbesked och kontrolluppgifter på papper behöver du kontakta oss på telefon 08-441 60 40, så hjälper vi dig.

Ditt årsbesked när du loggar in som vanligt

När du loggar in som vanligt på Mina sidor kan du läsa ditt årsbesked och kontrolluppgift under Meddelanden i menyn.

Meddelande_val.JPG

Du får årsbesked och kontrolluppgift i samma meddelande

Nu ligger ditt årsbesked digitalt på Mina sidor. I årsbeskedet ser du vad du får i pension och i kontrolluppgiften hittar du dina skatteuppgifter. Har du valt att få pappersutskick får du även ditt årsbesked hem i brevlådan några dagar senare. Du får bland annat information om

  • blalasmer-grisbok-farg.svgdin pension före och efter avdrag för skatt
  • vilket konto vi sätter in pengarna på
  • utbetalningsdagarna under 2023
  • i kontrolluppgiften ser du vilken skatt vi har betalat in för 2022.

Varje år räknar vi om din pension

Pensionen räknas om på olika sätt beroende på vilken pension du har. Ambitionen är att se till att din pension behåller sin köpkraft under alla de år som den betalas ut.

LÄS MER

Varje år räknar vi om din pension
Pensionstillägget för 2023

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice