Illustration för Alectas kurser
Kom på kurs hos oss som jobbar med ITP varje dag!

Våra kurser och möten under 2020

I vår kan du gå både en grundkurs och fördjupningskurs om ITP hos oss. Vi håller till i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi har också sex olika webbinarier du kan anmäla dig till. Välkommen på kurs!

Illustration om kurserVåra kurser riktar sig till dig som arbetar med personal- och ekonomifrågor eller på annat sätt kommer i kontakt med tjänstepensionen ITP.

Vara kund i Alecta

För att anmäla dig till Alectas kurser måste företaget du arbetar på vara kund i Alecta, det vill säga ha tecknat ITP-avtal. Du hittar alla praktiska detaljer under "Innan du anmäler dig".

Läs mer

Bli kund i Alecta

Här hittar du sådant som kan vara bra att känna till innan du skickar in din anmälan. Vi ser fram emot att träffa dig på någon av våra kurser!

Betalning

Alla våra kurser är kostnadsfria.

Bokningsbekräftelse

När du har bokat dig för en kurs på alecta.se får du en bokningsbekräftelse till din mejladress. Om bekräftelsen inte kommit inom 30 minuter ber vi dig kontakta oss.

Påminnelse en vecka före kursstart

En vecka före kursstarten skickar vi dig en påminnelse med mejl med exakt tid och plats.

Avbokning

Får du förhinder ber vi dig att avboka kursen eller mötet. Du gör det på sidan som beskriver kurser och där du anmälde dig. Vid utebliven avbokning debiterar vi 500 kronor exklusive moms (gäller ej våra webbinarier).

Inställd kurs

Vi förbehåller oss rätten att ställa in planerade kurser vid för få anmälningar.

Om du har frågor

Kontakta oss på telefon 08-441 62 00 eller skicka ett mejl till oss.

Har du idéer, önskemål eller andra tankar som du vill att vi tar med för ett framtida kursutbud, är du mycket välkommen att höra av dig. Skicka ett mejl till kundutbildningar@alecta.se - och håll gärna ett öga på vår webbplats under tiden.

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice