Illustration för Alectas kurser
Kom på kurs hos oss som jobbar med ITP varje dag!

Välkommen på kurs hos oss!

Illustration om kurserVåra kurser riktar sig till dig som arbetar med personal- och ekonomifrågor eller på annat sätt kommer i kontakt med tjänstepensionen ITP.

Vara kund i Alecta

För att anmäla dig till Alectas kurser måste företaget du arbetar på vara kund i Alecta, det vill säga ha tecknat ITP-avtal.

Läs mer

Bli kund i Alecta

Vill du anmäla dig till en kurs hos oss? Här hittar du sådant som kan vara bra att känna till innan du skickar in din anmälan. Vi ser fram emot att träffa dig på någon av våra kurser!

Betalning

Alla våra kurser är kostnadsfria.

Bokningsbekräftelse

När du har bokat dig för en kurs på alecta.se får du en bokningsbekräftelse till din mejladress. Om bekräftelsen inte kommit inom 30 minuter ber vi dig kontakta oss.

Påminnelse en vecka före kursstart

En vecka före kursstarten skickar vi dig en påminnelse med mejl med exakt tid och plats.

Avbokning

Får du förhinder ber vi dig att avboka kursen eller mötet. Du gör det på sidan som beskriver kurser och där du anmälde dig. Vid utebliven avbokning debiterar vi 500 kronor exklusive moms.

Inställd kurs

Vi förbehåller oss rätten att ställa in planerade kurser vid för få anmälningar.

Om du har frågor

Kontakta oss på telefon 08-441 62 00 eller skicka ett mejl till oss.

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället en fråga till vår kundservice hittar du våra telefonnummer här

Tack för din synpunkt!