Pensionsekonomi för ombud

Det här är en kurs för dig som vill förstå hur Alectas konsolidering fungerar. Det vill säga den buffert som Alecta behöver ha för att kunna betala ut dagens och framtida ålderspensioner i ITP 2.

På vår kurs i pensionsekonomi förklarar vi hur konsolideringen fungerar och om och när Alectas nya konsolideringspolicy till exempel kan komma att påverka den frilagda premien. Vi tar också upp ämnen som premiereduktioner, omtarifferingar med mera.

Tid och kostnad

Tid: 09.00-11.00. Vi bjuder på kaffe och smörgås mellan kl 08.30-09.00.
Kostnad: Kursen är gratis. 

Anmälan

För att anmäla dig till kursen går du in på länken nedan och väljer var och vilken dag du vill gå och fyller i formuläret. Om en kurs är fullbokad, hamnar du automatiskt på vår väntelista. Blir en plats ledig, hör vi av oss igen!

Förkunskaper

För att du ska ha bästa nytta av kursen är det bra om du har goda kunskaper om tjänstepensionen ITP.

Om du inte kan komma

Om du får förhinder ber vi dig att avboka genom att klicka på "avboka" vid den kurs du anmält dig till. Vid utebliven avbokning debiterar vi 500 kronor exklusive moms.

Kurstillfällen

Det finns inga tillfällen tillgängliga just nu

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället en fråga till vår kundservice hittar du våra telefonnummer här

Tack för din synpunkt!