Grundkurs ITP

I vår har vi ställt in alla grundkurser på grund av coronapandemin. Även det förberedande webbinariet. Kika gärna istället på de webbinarier vi erbjuder. Vi återkommer till hösten med nya kurstillfällen.

Alectas grundkurs till hösten 2020

Under en halvdag går vi igenom vilka förmåner som tjänstepensionen innehåller, vilka val den anställda kan göra och vad du som arbetsgivare ska tänka på. Vi berättar såklart både om ITP 1 och ITP 2, och visar också vilken nytta du kan ha av tjänsterna i Alectas internetkontor i din vardag.

Börja gärna med vårt webbinarium

Innan du kommer till grundkursen är du välkommen att delta i vårt förberedande webbinarium. Där kommer vi att ge dig en mycket kort bakgrund till pensioner i allmänhet, vilka aktörer som är inblandade när det gäller tjänstepensionen och gå igenom några begrepp som ofta används när man pratar om pensioner.

Webbinariet tar max 30 minuter och du kan enkelt delta från din mobil, dator eller läsplatta.

Anmälan

Anmäl dig till webbinariet här

Innan du anmäler dig till Alectas kurser

För att anmäla dig till Alectas kurser måste företaget du arbetar på vara kund i Alecta, det vill säga ha tecknat ITP-avtal. Du hittar alla andra praktiska detaljer här.

Tid och kostnad

Tid: Förmiddag eller eftermiddag. Vi bjuder på kaffe och smörgås/kaka. 
Kostnad: Kursen är gratis. 

Anmälan

För att anmäla dig till kursen går du in på länken nedan och väljer var och vilken dag du vill gå och fyller i formuläret. Om en kurs är fullbokad, hamnar du automatiskt på vår väntelista. Blir en plats ledig, hör vi av oss igen!

Om du inte kan komma

Om du får förhinder ber vi dig avboka genom att klicka på "avboka" vid den kurs du anmält dig till. Vid utebliven avbokning debiterar vi 500 kronor exklusive moms.

Kurstillfällen

Det finns inga tillfällen tillgängliga just nu

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice