Frukostmöten

På våra frukostmöten får du en kort genomgång av grunderna i ITP och enkla förklaringar till hur försäkringen påverkas av olika händelser som till exempel en löneändring eller när det blir ett nytt år.

Vi kommer också att berätta om vad vi tittar på när vi räknar ut premierna för ITP 2 och vilka tjänster du själv kan använda i Alectas internetkontor för att få koll på kostnaderna. Du får även reda på vad som är aktuellt inom pensionsområdet i stort. 

Morgonen startar klockan 08.30 med kaffe och smörgås. Frukostmötet börjar klockan 09.00 och avslutas senast klockan 11.00.

Om du får förhinder ber vi dig avboka genom att klicka på "avboka" vid det frukostmöte du anmält dig till och skriva in din mejladress. Vid utebliven avbokning debiterar vi 500 kronor exklusive moms.

Kurstillfällen

Det finns inga tillfällen tillgängliga just nu

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice