Fördjupningskurs ITP

I vår har vi ställt in alla kurser på grund av coronapandemin. Även det förberedande webbinariet. Kika istället gärna på de webbinarier vi erbjuder. Vi återkommer till hösten med nya kurstillfällen.

Fördjupningskursen till hösten 2020

Under en halvdag går vi igenom ITP med extra tonvikt på ITP 2 Ålderspension. Du kommer att få lära dig om fribrev, kollektiv slutbetalning, tjänstetid och annat som påverkar premien för ITP 2. Vi gör helt enkelt en djupdykning i ITP 2:s omfattande värld. Du får också lära dig mer om vad en alternativ pensionslösning är och vilka alternativ som finns.

I januari slog vi upp dörrarna till Alectas nya internetkontor och vi passar såklart också på att visa vilken nytta du kan ha av tjänsterna där.

Förkunskaper

För att du ska ha bästa nytta av kursen är det viktigt att du har förkunskaper om tjänstepensionen ITP motsvarande vår grundkurs.

Innan du anmäler dig

För att anmäla dig till Alectas kurser måste företaget du arbetar på vara kund i Alecta, det vill säga ha tecknat ITP-avtal. Du hittar alla andra praktiska detaljer i guiden Välkommen på kurs hos oss!

Tid och kostnad

Tid: Förmiddag eller eftermiddag. Vi bjuder på kaffe och smörgås.
Kostnad: Kursen är gratis.

Anmälan

För att anmäla dig till kursen går du in på länken nedan och väljer var och vilken dag du vill gå. Om en kurs är fullbokad, hamnar du automatiskt på vår väntelista. Blir en plats ledig, hör vi av oss igen!

Om du inte kan komma

Om du får förhinder ber vi dig avboka genom att klicka på "avboka" vid den kurs du anmält dig till och skriva in din mejladress. Vid utebliven avbokning debiterar vi 500 kronor exklusive moms.

Kurstillfällen

Det finns inga tillfällen tillgängliga just nu

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice