Smygpremiär - nu kan du testa vårt nya internetkontor

Nu har vi kommit så långt i bygget av vårt nya internetkontor att vi vill bjuda in till en smygpremiär. Allt är inte helt perfekt, men vi är stolta över det vi kan visa dig just nu. Välkommen att logga in!

I november öppnar vi en BETA-version av det nya internetkontoret för företag och ombud. Det betyder att vi vill låta alla våra kunder ta del av och följa utvecklingen av arbetet som är kvar fram till lanseringen av ett helt nytt internetkontor i början av nästa år.

Under konstruktion

Allt är som sagt inte på plats ännu, och eftersom vi jobbar med att slipa på detaljerna kommer du att märka att vi efter hand öppnar upp fler funktioner och tjänster.
De du når just nu är de vi tycker är stabila och mest relevanta för dig som kund.

Här är några av nyheterna

  • En översikt med nyckeltal för just ditt företag.
  • Enklare att hitta rätt tjänst för rätt ändamål.
  • Lätt att ta fram beställda rapporter. Och - fylligare rapporter.
  • Mobil, surfplatta eller dator - du ser allt lika bra oavsett vad du använder.

Låt oss höra vad du tycker

Innan du avslutar ett besök i internetkontoret kommer du få möjlighet att lämna dina synpunkter. Vi vill ju försöka hitta eventuella barnsjukdomar och kanske skruva på något så att det bättre passar dig och alla våra kunder. Därför kommer du att kunna mejla oss dina tankar när du loggar ut. Dina synpunkter är mycket värdefulla för oss, så stort tack om du tar dig tid.

Både beta och dagens lösning

Till sist, du kommer att nå både dagens internetkontor och betaversionen. Vi har skapat en extra meny för inloggning till beta som ligger bredvid den vanliga. Det du inte hittar i nya internetkontoret, ligger alltså ännu kvar i det gamla.

Gillade du den här sidan?

Skriv gärna en kommentar om sidan

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter som hjälper oss att förbättra vår webbplats. Vi läser allt men svarar inte här. Har du istället ett ärende eller en fråga till vår kundservice kan du skicka ett meddelande eller ringa till oss. Här hittar du våra telefonnummer.

Tack för din synpunkt!

Vi läser alla synpunkter men svarar inte på dem. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta vår kundservice