Arbeta hos Alecta

På Alecta arbetar cirka 350 personer. Vi finns huvudsakligen på Regeringsgatan i Stockholm.

Vi tror på att ha en stark och levande företagskultur. Den hjälper oss att nå våra mål, stärker vår identitet och får oss att känna stolthet inför vårt uppdrag. Våra kärnvärden är enkelhet, kundnytta och ansvar.

Lediga tjänster
 

Ekonomichef/CFO

Alecta söker en ekonomichef med stor påverkansförmåga.

Rätt kandidat ska ha förmågan att kombinera strategiskt och affärsnära utvecklingsarbete, ett drivande och närvarande ledarskap med löpande hantering av en komplex ekonomifunktion. Rätt kandidat är en person med gedigen erfarenhet från ekonomiledningsarbete på både praktisk och övergripande nivå, gärna inom t. ex. försäkringsbranschen eller från en ledande kapitalförvaltare. Rätt kandidat har en stark egen drivkraft, är teamorienterad och prestigelös med en vilja att bygga starka relationer på alla nivåer. En välutvecklad kommunikativ förmåga, nyfikenhet, kapacitet att leda genom andra samt prioriteringsförmåga är kritiskt för att lyckas i rollen.

En avgörande faktor är att vilja bli en del av Alectas kultur och vara en del av utvecklingen av de värderingar som Alecta vilar på. Rollen rapporterar till vd, ingår i Alectas företagsledning och leder en avdelning på 17 medarbetare. Rollen är vidare ansvarig för och föredragande i Alectas revisionsutskott.

I denna rekrytering samarbetar vi med Alumni, läs mer om tjänsten och ansök på Almunis hemsida.

Till annonsen

Var informationen användbar för dig?